За нас

Фирма Dr. Biomaster съществува от 2003 година. Компанията се занимава с внос на някои от най-мощните световно известни билкови имуномодулатори от Германия, Австрия, Холандия, Италия, Канада, САЩ и други страни, които се прилагат в борбата с онкологични и други заболявания. Компанията произвежда и под собствен бранд висококачествени продукти от внимателно подбрани био активни вещества с доказано действие.

Петнадесет години ние се стремим да налагаме високи стандарти в природната медицина и да спомагаме за развитието на натуропатията в България, като поставяме сигурността и здравето на пациентите на първо място. Част от услугите, предлагани от „Др. Биомастер“, включват и консултация с опитни лекари – натуропати в кабинетите на фирмата в по-големите градове на страната – София, Пловдив, Бургас, Варна и др.

Заради професионализма на нашите служители и лекари и заради чистотата и висoката концентрация на активни съставки в нашите продукти ние имаме хиляди доволни клиенти. Повече от 15 000 пациенти са се възползвали от нашите услуги през годините.

Ще се радваме да бъдем полезни и на Вас!

Защо нашият продукт?

Dr. Biomaster предлага куркумин с много висока бионаличност

Куркуминът и неговите производни, известни като куркуминоиди, са биологично активни съставки на билката Curcuma longa или куркума. Куркуминът е мощен антиоксидант. Доказано е, че проявява забележителни противовъзпалителни свойства и ефект при заболявания на ставите.

Бионаличността обаче е „големият“ проблем при куркумина. Известно е, че тя варира значително при различните продукти, които се намират на пазара, защото куркуминът не се абсорбира лесно от организма. Dr. Biomaster намери решение на този проблем, като реши да използва за своя продукт специална суровина с много висока биологичната способност. Суровината на нашия продукт е една от най-добрите бионалични форми на куркумин: КАВАКУРМИН® (CAVACURMIN®).

За консултация с лекарите на Dr. Biomaster

 


Д-р Диана Дякова
тел. 0878 401 989
гр. София


Д-р Галина Димова
тел. 0878 790 337
гр. София


Д-р Лилия Евтимова
тел. 0878 790 336
гр. Пловдив


Д-р Андрей Митевски
тел. 0878 780 306
гр. Стара Загора